Inici / Activitats / Trobada Espeleolegs

Trobada Espeleolegs

Societat Esportiva Espemo
Escrit el 15 setembre 2012

Hola companys.

Primer que res dir que la trobada esta encarada, a part de l´activitat espeleologica, a la trobada en antics i nous amics espeleolegs i ha que hi haigue un gran ambient espeleologic.

Bé, com en la I edició la trobada constarà d´avencs i coves instal.lades per a que les pugueu visitar ( CP6, CP4, CP7, Avenc de Caro, Avenc de la Barcina i Cova de Balaguer), xarrades sobre espeleol.logia i passada de videos d´espeleo.

Dir-vos que hem triat aquestes cavitats, perque estan molt juntes entre elles i això es inprescindible per a tindre controlada a tota la gent. Destacar l´Avenc CP6 que té -290 metres de profunditat i es la més profunda de Tarragona.

El company Jorge Membrado ens donarà una xarrada i ens mostrarà algunes fotos de la gesta que van realitzar ell, el seu fill Jordi i el seu nebot Marc al ser els més jovens del món en arribar a la profunditat de – 2080 en la Cavitat Cruvera-Voronja.

També passarem el video de la travessa Cueto-Coventosa que va fer el nostre company Joan Sabate que ens va deixar ara prompte farà un any i aprofitarem per a fer-li un petit homenatge.

Hi haura beguda, fruita, barretes energetiques i café per a tots. I també algun trofeu.

Per a dormir tindrem un terreny per a poder montar tendes o dormir en furgonetes i també hi ha un refugi i unes habitacions per a llogar.

Els que ja vareu vindre l´any passat ja sabeu com funcionava tot, pero si teniu alguna duda podeu parlar en mi (699574686) o en Cantero (722222136).

Com els dies 15 i 16 de setembre ja estan molt prop, vos demane per favor que hem contesteu tan prompte que pugueu i dir-me si aneu a vindre per a poder demanar els permisos al Parc Natural del Port, ( recordeu que els clubs federats a la Federació Valenciana teniu que demanar un certificat com que esteu federats de tots els que vullgueu vindre de cada club.

Animeu-vos tots i espere que no falteu ningu, es important per a nosaltres, ja que hi ha bastanta feina per a preparar-ho tot.

Si teniu alguna duda no dubteu en cridar-mos.

Torne en insistir en que hem costesteu ja aneu a vindre o no.

Diego Belliure

Comparteix-ho a les xarxes

Categories

Arxius mensuals

Entrades relacionades

Vols ser soci/a d’Espemo?

Fes-te soci/a del nostre club. Emplena online el formulari d’inscripció.