Inici / SECTORS GRANGES D’OREJA

Ressenyes:

SECTORS GRANGES D’OREJA

Exploració: membres d`Espemo
  • Població Morella i Forcall
  • Provincia Castelló
  • Dificultat de IV fins 7c?
  • Aproximació 5/10 min.

Com accedir

De la carretera de Morella cap a Forcall pasem la Fabrica de Giner i seguim per la carretera. Quan comencem a vore les parets de Penya Alta veurem una granja al costat dret de la carretera amb un entrador hormigonat i una senyal de STOP. Pugem per la pista i aci tenim 2 opcions:

1- deixar el cotxe a pocs metres a la dreta i busquem un tendido electric, despres anem crusant cap a la paret. Camí poc definit pero molt intuitiu.

2- Seguim fins la pista cap a munt fins un cruse a una curva molt pronunciada.Aparquem al cruse. Sense fer la curva seguim recte i uns 20m. mes amunt a mà esquerra hi ha un entrador. A partir d´ahi anem veient fites fins al sector en 5 min.

Primer arivem al sector iniciació despres a les coves i finalment al Snow Flake. Si seguim per baix la paret aribariem a la base de Peny Alta.

Material

Totes les vies estan equipades amb parabolt.

La majoria del equipament ha estat financiat per ESPEMO

Descripció

Aquesta zona abarca 3 sectors de diferents dificultats i estils. Desde el sector d`iniciació on estan les vies de menys dificultat passant per el sector de les coves on hi ha vies amb dificultats mitjanes i on podrem pasejar per alguns dels abrics que te la paret i el sector Snow Flake on estan les vies mes verticals i desplomades amb mes dificultat.

Galeria de fotos

Documents adjunts

Vols ser soci/a d’Espemo?

Fes-te soci/a del nostre club. Emplena online el formulari d’inscripció.