Inici / Activitats / Nova junta directiva de la Societat Esportiva ESPEMO

Nova junta directiva de la Societat Esportiva ESPEMO

Societat Esportiva Espemo
Escrit el 30 abril 2021

El passat 27 de febrer va tindre lloc l’Assemblea Anual de la Societat Esportiva ESPEMO, en la qual es va fer el pertinent canvi de la junta directiva. En aquesta es va aprovar, per unanimitat, la nova presidència d’Alfons López Guimerá, essent l’única candidatura presentada i amb l’obtenció de tots els vots. La nova junta directiva tindrà vigència des del 20 d’abril de 2021 fins al 20 d’abril de l’any 2025, amb una durada de quatare anys de mandat.

La junta directiva està formada per:

President

Alfons López Guimerá

Vicepresident

David Viñals Rallo

Secretari

Guillermo Tena Puig

Tresorer

Javi Prades Gasulla

Vocal de la secció d’espeleologia

Antonio Soler González

Vocal de la secció d’escalada

Javier Trullenque Tosca

Vocal de la secció de muntanya

Fernando Buj Carceller

Vocal de comunicació

Andreu Fabregat Franco

D’aquesta manera recordem que us podeu posar en contacte amb qualsevol membre a través del correu electrònic espemo@espemo.org. Així com compartirem la informació a través dels diferents canals oficials com el mateix mail o els grups de WhatsApp de la Societat Esportiva ESPEMO i de cadascuna de les seues seccions.

Com heu vist, hem creat una nova vocalia de comunicació. Creiem que en aquests temps, ser un club actiu en les xarxes socials és de summa importància, igual que tenir una web viva. Per això, ens podeu fer arribar fotos de les vostres activitats i iniciatives, siguen grans o petites i relacionades amb el nostre esport, li donarem difusió a tots els canals. També us convidem a seguir-nos i etiquetar-nos. A més, totes les sòcies i socis podeu afegir entrades de forma senzilla a aquesta web. Trobaràs la manera de fer-ho al manual de publicació.

Com ja sabeu estem passant per un moment difícil per a tots a causa de la COVID-19, per això hem hagut de suspendre diferents activitats com la sortida anual de tot el club i el III Open de Boulder Urbà JeansTrack Morella; però de totes maneres estem carregats d’energia i ganes perquè, tan aviat puguem, reprendrem aquestes activitats i els nous reptes que se’ns presenten. També informar-vos que per accedir a la seu d´ESPEMO caldrà deixar constància d’entrada amb nom i data en la fitxa que hi haurà a la recepció de Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, d’aquesta manera podrem en acabar l’any poder treure una estadística de l’ús d’aquest espai i fer un balanç de les necessitats local.

D’altra banda, hem decidit que d’ara en avant prescindirem de l’ús del correu tradicional en els comunicats als socis i sòcies que no requerisquen lliurament físic de documentació. Passarem a gastar exclusivament eines electròniques de difusió, com ara e-mail, grups de WhatsApp i xarxes socials. Si algú vol continuar rebent aquesta informació mitjançant correu tradicional pot comunicar-ho a qualsevol membre de la junta directiva. Així mateix, si algú vol actualitzar la seua adreça de correu electrònic també els ho pot notificar.

Només ens queda dir que esperem estar a l’altura d’un grup tan fort i amb tanta història. Poder seguir l´estela que les anteriors juntes ens han deixat.

Moltes gràcies a tots i totes. Ens veiem a la muntanya.

Comparteix-ho a les xarxes

Categories

Arxius mensuals

Vols ser soci/a d’Espemo?

Fes-te soci/a del nostre club. Emplena online el formulari d’inscripció.