Inici / Activitats / Molta activitat en la eixida anual de club a Ladruñan!!!

Molta activitat en la eixida anual de club a Ladruñan!!!

Societat Esportiva Espemo
Escrit el 21 abril 2012

Va faltar temps per a fer totes les activitats disponibles per la zona, però bé, el cap de setmana nomes té dos dies.

Al voltant de 40 persones ens vam ajuntar al modern refugi de Crepol durant aquestos dos dies. El dissabte ens ajuntave a Sant Miquel a les 9:00. Mentres un grup anava a Ejulbe a fer la Cova Recuento (teniu les fotos que vaig poder fer), la resta de gent anava fins al refugi i d’alli alguns a practicar senderisme fins el Puente Natural (donat algun petit rodeo, eh Jose i Maria!!), i altres a escalar a Los Estrechos.

Tots ens reagrupavem sobre les 20:00 per a comenatar la jugada, sopar i tertulia fins a altes hores acompanyada de un Soberano bonissim (eh Terre!).

El diumenge tocavem diana a les 8:00 i la diversitat de activitats va ser molt gran. Pel matí un grup se’n anava a Molinos, on alguns escalaven i altres feien la caminata fins al Pozo Salto. Altre grup feia la via ferrata en Cueva de Cañart, altre la cueva El Recuento, altres de nou la caminata al Puente Natural. En ajuntavem a dinar a les 15:00 encara que alguns feien tard (eh presi! igual te l’ham de “tallà”, no? Per la tarde encara quedaven ganes de anar a escalar a los estrechos o a visitar Ladruñan, inclus alguna es va atrevir a pujar a la Cueva Cambriles (te sone Cristina? Cóm va anar?).

En fi que vam passar un cap de setmana genial i sols va faltar sucar la barca que vaig passejar per tot el Maestrazago damunt del meu corsa, però que no va tocar l’aigua… VAja! A pensar en l’any que ve!

P.D. Felicitat a Diego, Maria i Marc pel seu cumpleanys!!

Comparteix-ho a les xarxes

Categories

Arxius mensuals

Vols ser soci/a d’Espemo?

Fes-te soci/a del nostre club. Emplena online el formulari d’inscripció.