Inici / Activitats / ESCALADES PER LA ZONA CENTRO

ESCALADES PER LA ZONA CENTRO

Societat Esportiva Espemo
Escrit el 17 maig 2012

aquesta setmana David Roda i Mija hem estat donan una volteta per ahi pa escala a la zona centro. zona on predomine un tipus de roca al que no estem acostumats a escala: EL GRANITO.

en principi despres d`ana esquivant el mal temps vam arrivar a Bejar(Salamanca) on vam fer algo d`escalada esportiva a l sector: Tranco del diablo, i despres com ja donaen bo vam anar a lo que en realitat habiem vingut a fer:TAPIA, FISURES i DIEDRES.

la zona elegida va ser EL TOROZO on vam fer 3 vies. les 3 duna calitat bonisima en roca brutal i de moviments i pasatges dignes de pelicula de “master of stone” despres vam estar tambe als GALAYOS, zona ja d`alta muntanya amb ambient i vistes precioses. vam pujar 2 clasiques agulles: Punta Ma Luisa per la via Ayuso i la Penya el Aguila per la Danza del Fuego. les 2 amb cims realmet bonics i pasatges bonicims per les vies, llimpies d`equipament(inclus reunions)

despres d`escalar amb tanta fisura i empotrament de tot tipus vam cambiar de zona i vam baixar a Madrid a escala e l`espectacular PEDRIZA (on l`espemista Begonya Vives ens va tractar de maravilla i ens va fer un poc de guia de les zones) alli l`scalada la vam cambiar per llargues plaques pobres en agarres o invlus nules, on tindrem que dona fe dels gats i acostumamos a la tecnica de l`aderencia.Tambe vam provar algun dels mils de blocs que hi ha per alli.

i ja per a finalitza la estancia vam ana a fer esportiva a l`escola de PATONES on una escalada en roca calisa, molt agraida i d`abundant canto i forat ens va acaba de cansa per a tornar cap a casa.

i aixo ha segut el que han donat de si aquestos 11 dies ininterrumpits d`escalada

Comparteix-ho a les xarxes

Categories

Arxius mensuals

Entrades relacionades

Vols ser soci/a d’Espemo?

Fes-te soci/a del nostre club. Emplena online el formulari d’inscripció.