Inici / Activitats / Cervino 2012

Cervino 2012

Societat Esportiva Espemo
Escrit el 30 maig 2012

No hem pogut fer cim. Ho vam probar per la part italiana (la arista de Lion) i ens vam trobar massa neu inestable a 3600. Ho intentavem un grup de 8 montanyeros per aquesta ruta menys massificada (i també prou més barata ja que per la part Suiza fan pagar per tot), però estavem fora de tempora i no ha pogut ser. Eixiem de 2050 mts desde Cervinia (Breuil). Pujaven fins al refugi a 2800mts. Una minjadeta, agafar aigüa i seguir pujant cap a la Tete du Lion. Però una volta a 3600 no vam poder passar una pala molt inclinada i amb varis metres de neu molt humida e inestable.

Després de la decepció, vam decidir anar a Chamonix on vam montar el campament a la Aguille du Midi a 3800, pujant pel telecabina. David (Tirig), Jaume, Mampel i David Fabregat vam anar a fer el Mont Blanc du Tacul (4200 mts). Pujada tècnica en tres resaltes prou verticals on es creu varies barreres de xeracs i una bona grieta. Toño (Vallderoures) i Victor (Santa Barbara) van fer una escalada en gel en el Triangulo de TAcul (la goulotte Chere, IV) i Diego Mija i Jose Vedri van fer la artista de del Regufio Cosmiques, IV).

Per a acabar la setmana varies escalades en roca pels voltants de Chamoix. No ha faltat el bon ambien i, com no, alguna que atra compra.

Comparteix-ho a les xarxes

Categories

Arxius mensuals

Entrades relacionades

Vols ser soci/a d’Espemo?

Fes-te soci/a del nostre club. Emplena online el formulari d’inscripció.