Inici / Activitats / Bases del IV Concurs de fotografia de muntanya de Morella. Memorial Ana Puig Ortí

Bases del IV Concurs de fotografia de muntanya de Morella. Memorial Ana Puig Ortí

Societat Esportiva Espemo
Escrit el 9 setembre 2020

OBJECTIU

Recordar a la companya Ana Puig Ortí i disfrutar d’una vesprada entre amics i amigues compartint la nostra passió, l’esport i la muntanya.

TEMES

1. Tot allò relacionat amb la muntanya. Fotografies d’esports de muntanya  (espeleologia, esquí, escalada esportiva, parapent, descens de barrancs, caiac, ràfting i aventura, alpinisme, expedicions, excursionisme…) i paisatges.

2. Les fotografies hauran de ser en suport digital (s’aconsella un pes mínim de 2,5 megabytes). Es poden presentar un màxim de 3 fotografies per participant.

3. Qualsevol sol•licitud d’admissió d’una fotografia es farà indicant el nom, cognoms, domicili i població del participant, abans del 18 d’octubre de l’any 2020. L’organització es reserva el dret de no acceptar les fotografies que no complisquen amb les condicions legals exigides pel concurs.

4. L’organització designarà el comité de selecció, única autoritat per seleccionar les obres que formaran part de l’exposició a les sales de l’Ajuntament de Morella.

5.  L’organització designarà el jurat qualificador.  Les votacions del jurat seran secretes i les decisions s’adoptaran per majoria de vots, segons el seu reglament privat. El veredicte és irrevocable. Hi haurà un primer premi en metàl•lic de 200,00 €, i un segon premi de 100,00 €. A més, hi haurà un premi a la millor foto d’un fotògraf o fotògrafa comarcal, de la comarca dels Ports. Els premis no es podran acumular en la mateixa fotografia.

6. Les fotografies admeses  podran ser exhibides per l’organització en iniciatives culturals, parcialment a la pàgina web del grup organitzador, i en el cartell promocional del concurs, de l’any següent sempre sense ànim de lucre, fent menció dels seus autors i amb el permís exprés dels seus autors.

TRAMESA

7. Les fotografies hauran d’estar en poder de l’organització abans del 18 d’octubre de 2020, i s’hauran d’enviar a fotoespemo@gmail.com.

El resultat es farà públic en l’acte d’entrega dels premis i, posteriorment, a la web oficial de la Societat Esportiva ESPEMO, i es difondrà per mitjà de les xarxes socials habituals de l’Ajuntament de Morella i de la Societat Esportiva ESPEMO.

L’acte d’entrega dels premis tindrà lloc el 7 de novembre a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella. Aquest acte pot patir variacions a causa del desenvolupament de la COVID-19 i les mesures sanitàries i de seguretat que aquesta pandèmia provoque.

AUTORIA

8.  El o la participant garanteix que és propietari exclusiu dels drets d’explotació de les fotografies i que respondrà per qualsevol reclamació que en matèria de drets d’autor es puguen iniciar, exonerant de qualsevol responsabilitat l’organització del concurs.

Així mateix, manifesta que ha obtingut l’autorització corresponent d’aquelles persones o entitats que ostenten drets sobre imatge o altre tipus de propietat intel•lectual que aparega a la fotografia.

9.  Els i les participants, en el supòsit que siguen premiats, autoritzen expressament als organitzadors la reproducció i utilització publicitària de la seua imatge i la difusió del seu nom i cognoms en qualsevol activitat publicitària o promocional relacionada amb el concurs, sense dret de remuneració a excepció del premi.

10. La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i la renúncia a qualsevol reclamació legal, i l’organització serà l’única facultada per resoldre els casos no previstos.

PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades, cada participant accepta que les seues dades personals, així com aquelles que puguen ser facilitades en el futur, siguen recollides i tractades en un fitxer titularitat de la Societat Esportiva ESPEMO, amb domicili: Centre Lúdic Jaume I, s/n 12300 Morella. Les dades esmentades han estat recollides per la citada entitat per a finalitats relacionades amb la promoció i publicitat del Concurs de Fotografia de Muntanya de Morella. Memorial Ana Puig Ortí.

El o la titular podrà exercitar els drets reconeguts en la Llei i, en particular, els d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant un escrit que podrà dirigir a la seu social  d’ESPEMO  a l’adreça indicada. Per a qualsevol consulta relacionada amb els drets referits, l’afectat pot contactar al correu: fotoespemo@gmail.com.

Comparteix-ho a les xarxes

Categories

Arxius mensuals

Vols ser soci/a d’Espemo?

Fes-te soci/a del nostre club. Emplena online el formulari d’inscripció.