Les nostres instal·lacions...

Centre Lúdic i Esportiu Jaume I


Actualment i des de ja fa uns temps les nostres instal·lacions estan ubicades en el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I de Morella, en un local cedit per l'Ajuntament de Morella i que s'ha anat adequant a les nostres necessitats. Els nostres socis poden gaudir d'aquestes instal·lacions, dels materials de les diferents seccions i també fer ús del rocòdrom que hi ha en la pista central de l'edifici. Però anem a pegar-li una ullada de més prop...

El Club


En l'interior del club disposem de diferents espais funcionals on podem destacar: una petita oficina, amb ordinador, impressora per a fer papeleos i planificar millor les sortides; una completa biblioteca on trobar guies, mapes, ressenyes i llibres de temàtica variada i sempre relacionada amb els esports de muntanya i la natura.

Una sala de reunions, que també aprofitem per a fer projeccions, passes de fotos i com a aula per a cursets. Disposem també d'una sala de reunions, que aprofitem per a fer projeccions, passes de fotos i com a aula per a cursets.

Entre mig trobem els cuartos de materials de les diferents seccions amb tota mena de trastos per a practicar els diferents esports: cordes, mosquetons, ancoratges, saques, arnesos, aparells de progressió, raquetes de neu, etc...

Per últim, dins del local podem trobar un petit rocòdrom, que solem utilitzar per a fer boulder, calfament i també a l'hivern quant el fred aprete.

A ressaltar també, el rocòdrom que l'Ajuntament de Morella ha posat a l'abast de tots els usuaris del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

Bé, aquestes són les nostres instal·lacions, vine a conèixer-nos i gaudix de la muntanya!